Foto2 smal

Nieuws & actualiteiten

SO Randstad Volleybaltoernooi 2023

Bijna elke school van onze stichting had één of twee teams waarmee de strijd werd aangegaan. Twee gymleerkrachten hadden een speelschema opgesteld en op deze wijze werd ‘gevochten’ voor de prijs. Tussen de wedstrijden door was voldoende ruimte om collega’s (van andere locaties) te ontmoeten. 

Er werd gespeeld in twee poules; een A-poule en een B-poule. De winnaar van de A-poule (SBO De Akker) streed in de halve finale tegen de nummer twee van de B-poule (SBO De Wijngaard 2). De Winnaar van de B-poule (SO De Rank) streed tegen de nummer twee van de A-poule (SBO De Wijngaard 1). De finale werd gevormd door de winnaars van beide halve finales: SBO De Akker tegen SBO De Wijngaard 1. Uiteindelijk kwam SBO De Akker als winnaar uit de bus. Zij ontvingen de wisselbeker, deze staat een jaar lang in SBO De Akker. Volgend jaar zullen we wederom om deze beker strijden. Na het toernooi stond in de kantine eten en drinken klaar en kon op ontspannende wijze teruggeblikt worden. 

Met dit initiatief willen we elkaar op een ontspannende wijze ontmoeten, maar ook even het werk loslaten en ontspannend bezig zijn. Een toernooi werkt dan ook verbindend, omdat collega’s van diverse locaties naar de sporthal kwamen. Ook enkele toeschouwers waren aanwezig! Zij moedigden hun collega’s hartstochtelijk aan, zodat er een leuke sfeer in de sporthal hing. 

SORandstadVolley.jpg

Toeschouwers moedigen hun collega's hartstochtelijk aan, dat geeft een leuke sfeer!