Foto2 smal

Nieuws & actualiteiten

Onderwijscampus Barendrecht gaat door!

Na jarenlange voorbereiding, spannende momenten en drukke tijden kon vanmorgen door wethouder Margo Stolk (gemeente Barendrecht) en Vaessen, bouwers in beweging (Raamsdonkveer) hun handtekeningen onder het contract worden gezet. Dinsdag 18 april 2023 werd unaniem in de gemeenteraad van Barendrecht voor het plan van een onderwijscampus aan de Dierensteinweg 2 te Barendrecht gekozen. Vandaag werd de handtekening gezet, waardoor het plan voort gezet kan worden. Met het realiseren van dit plan gaat voor De Rank en De Wijngaard, behorend bij SORandstad, veel veranderen.

Op deze wijze kunnen we Onderwijs en Zorg nog beter bij elkaar brengen. Daarnaast ontstaat verdere synergie tussen De Rank en De Wijngaard. Kortom een plan met perspectief!

Het komende jaar zal in het teken staan van bouwen, verbouwen, inrichten, verhuizen, zodat we DV augustus 2024 dit nieuwe pand kunnen betrekken!

onderwijscampus barendrecht.jpg

De Rank en De Wijngaard komen in de onderwijscampus, samen met drie zorgpartijen: de Zorgnijverij, Distinto en fysiotherapie te Barendrecht.