Foto2 smal

Nieuws & actualiteiten

Buitengewoon Onderwijs voor VSO

In het ‘Buitengewoon Onderwijs’ volgen leerlingen onderwijs op een andere locatie, namelijk de zorgboerderij. Daarbij kunnen zij aanvullende begeleiding krijgen en er wordt gebruik gemaakt van de ruimte en de activiteiten van de boerderij.  
De positieve resultaten van het project én de vraag die vervolgens ook vanuit het VSO ontstond, heeft geleid tot uitbreiding van de doelgroep en maakt dat ‘Buitengewoon Onderwijs’ nu ook voor leerlingen van het VSO beschikbaar is.

Inhoud samenwerking

Op vrijdag 13 januari 2023 is de samenwerkingsovereenkomst getekend door Marco Aarnoudse en Vincent Brauns, beiden directeur-bestuurder van SO Randstad, en Paulien van Pelt, directeur-bestuurder Stichting Zorgboeren Zuid-Holland. Zorgboerderij De Nieuwe Beer te Dordrecht van Dirk en Caroline de Jong is de locatie waar het onderwijs gegeven wordt. Het VSO traject is inmiddels gestart met 2 leerlingen en er is plaats voor nieuwe leerlingen.

Meer informatie?

Neem dan contact op met Hillianne Visser, teamleider en coördinator van De Rank, via het telefoonnummer 0180-611077 of per mail via h.visser@derankzml.nl

whatsapp-image-2023-01-13-at-15

SO Randstad en Stichting Zorgboeren Zuid-Holland werken verder samen om nu ook Buitengewoon Onderwijs voor het VSO mogelijk te maken!